Autoverzekering

U maakt dagelijks kilometers voor uw werk, of juist niet. Met uw gezin trekt u er graag met de auto op uit, of u gaat liever vliegen. U rijdt graag sportief en voor uw plezier, of u rijdt enkel omdat het moet. Welk type bestuurder u bent, waarvoor u de auto gebruikt en welke auto u rijdt zijn alle variabelen die kunnen worden meegenomen bij het kiezen van een autoverzekering.

Wij vergelijken voor u de premies en de polisvoorwaarden en zoeken de autoverzekering die past bij uw rijgedrag. Daarbij houden we rekening met de door u gewenste dekking. Hieronder zetten we de dekkingsgraden kort uiteen:

WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) verzekering

De WA dekt eventuele schade die u veroorzaakt aan anderen, maar uw eigen auto is hiermee nog niet verzekerd. De WA-verzekering is wettelijk verplicht, bij verzekeringen met een hogere dekkingsgraad is tevens een gedeelte WA opgenomen.

Beperkt Casco (Mini Casco)

Bij de beperkt Casco autoverzekering is schade aan anderen gedekt (WA), maar is ook uw eigen auto verzekerd tegen brand, diefstal, noodweer en autoruitschade.

Volledig Casco (All Risks)

Bij de all Risks autoverzekering bent u zowel WA verzekerd als tegen brand, diefstal, noodweer, autoruitschade en ongevallen, ongeacht welke partij schuld heeft aan het ongeval. ‘All risks’ is dus een complete verzekering, maar met  wezenlijke verschillen tussen aanbieders. Denk bijvoorbeeld aan eventuele rechtsbijstand, inzittendenverzekering of een no-claim beschermer. Met het juiste advies kunt u dus veel geld besparen op uw autoverzekering.